Groep

(vlnr)

Simon Witvrouw (elektrische gitaar)

afgestudeerd aan het Lemmensinstituut als “meester in de jazzgitaar” en als docent lichte muziek.

Volgde lessen en workshops van : Peter Hertmans, Serge Lazarevitch, John Scofield ,Kurt Rosenwinkel, Pat Martino, Bobby Mcferrin, Kenny Werner, Richard Bona, Chris Potter ea. …

In 2002 is hij laureaat van de axion classics in duo met Lynn Cassiers. In 2004 finalist van de Montreux Gibson International Jazz Guitar Competition in Montreux, Zwitserland.

In hetzelfde jaar wordt hij samen met Robin Verheyen door Frank Vaganee uitgenodigt als gastsolist voor een concert (‘sos jeunes’) met het befaamde Brussels Jazz Orchestra .
Daarnaast speelde Simon oa met : Dre Pallemaerts, Filip Casteels,Jean-Marie Aerts, Willywilly (the scabs), Christoph Erbstosser, Nicolas Kummert, Alexi Tuomarilla, Ewout Pierreux, Yannick Peeters, Sara Meyer, Jazztafari,…

Hij speelt ook nog met zijn eigen groep Mojostar. Simon geeft les (elektrische gitaar) aan de muziekacademies van St Agatha Berchem, en Willebroek.


Koen Mertens (drums) 

studeerde bij Dre Pallemaerts aan het Lemmensinstituut.

Speelde samen in groepen / met:

  • Mr Zebedee (funkband met oa Tom Van Stiphout, Jef Neve)
  • Blue Juice Souljazz Sextet (winnaar Jong Jazztalent Gent 2002, met oa Jef Neve)
  • Sammy Cuba (band van Filip Casteels (El Fish))
  • Mongoose met Joy Adegoke
  • Stef Caers, Nina Babet, Chantal Willie

Als vervanger bij: Kadril, Buscemi, Brazzaville, The Belbouchos, …
Huidige projecten buiten Koen Deca:The Millenniums, Tribe, Goudi, Electric Miles Project, Mojostar. Hij geeft ook les aan het C.C. St.Niklaas, afdeling Vorming.


Dimitri Meurrens (contrabas en elektrische bas) 

studeerde godsdienstwetenschappen, en omdat er niet zoveel verschil is tussen god en muziek, ging hij zich ook in muziek verdiepen. Hij studeerde jazz aan het conservatorium te Antwerpen bij Piet Verbist.

Hij volgde workshops bij o.a. Hein Van De Geyn, Aka Moon, Salvatore La Rocca, …

Naast Koen Deca speelt Dimitri ook bij ¡Smooth! (jazz) en Trio Gua-Gua (een beetje Zuid-Amerikaans en Frans). Dimitri tourde samen met Koen Deca in een duo set-up (contrabas en piano) door Vlaanderen met het theaterfestival: “Zomer op straat 2008”


Niet op de foto maar minstens even belangrijk:

Bart Celis: mixer, studioman    Kenny Haeyaert: fotograaf, licht, roadie en compagnon de route